Monday, August 12, 2013

Hrana caini Orijen

Cand trebuie sa alegi tipul de mancare pentru caini este foarte greu, exista un sortiment atat de mare in tara noastra incat nu stii ce anume sa alegi.



Despre hrana pentru caini Orijen poate nu stiu multi, aceasta este insa una din primele branduri care au introdus in Romania mancarea "biologic apropiata". Ce inseamna asta? Inseamna, ca spre deosebire de mancarea traditionala pentru caine care contine foarte multe cereale, proteine vegetale, care nu sunt chiar atat de bune pentru cainele tau, Orijen are un aport echilibrat, cu carne adevarata, de curcan, de peste, de pui. Este balansata, de fapt, intreaga idee este ca mancarea pentru caini Orijen contine ceea ce in mod normal ar consuma cainele tau daca ar fi stat in salbaticie. Ingrediente naturale, special alese pentru nevoile cateilor.

Pentru a nu face din acest articol reclama nu va trimitem la un site anume de unde puteti cumpara aceasta mancare, insa o cautare pe Google va fi de ajuns. Pretul se invarte la 300 de lei pentru 13 kilograme.

De asemenea, am cautat si pe bloguri si pe forum sa vedem pareri ale proprietarilor de caini. Despre Orijen se spun numai lucruri de bine.

Poate pretul este un pic ridicat, dar sigur merita, macar, daca nu va permiteti, sa alternati cu tipul normal de mancare pe care il serveati pana acum.

No comments:

Post a Comment